Ga naar Content

NH Helpt: Hartverwarmers

Wat is het leven duur! Wekelijks horen we nieuwe verhalen over mensen uit onze regio die niet meer rondkomen. Die moeten kiezen waar ze hun geld aan uitgeven: aan eten of het warm hebben. Want dat is nieuw dit jaar: de energierekening brengt sommigen van ons extra in problemen. De kachel blijft uit en en warm douchen gaat op rantsoen. Een aantal van die mensen geven we een klein steuntje in de rug. Onze presentator June Hoogcarspel gaat in de week voor Kerst de provincie in om mensen te verrassen met de NH Hartverwarmer; een pakket met handige en fijne spulletjes. Zodat ze weten: we laten ze niet in de kou staan.

Wie verdient een Hartverwarmer?

Ken jij buurtgenoten die met moeite de eindjes aan elkaar knopen of waarvan je weet dat ze het eigenlijk niet meer redden? Laat het ons weten. Geef ze op, door het formulier in te vullen.  Als je initiatieven kent uit jouw buurt, die erop gericht zijn om anderen te helpen, dan horen we dat ook graag! Om die bij ons onder de aandacht te brengen mag je hetzelfde formulier gebruiken.

Dankjewel. Samen maken we er een Hartverwarmende Kerst van … 

Wat is NH Helpt en waarom vinden we dat belangrijk

NH Media maakt verhalen over en met Noord-Hollanders. Maar we zijn meer dan toeschouwers, die verslag doen van wat er gebeurt. We staan naast en tussen de mensen en zijn deel van de gemeenschap. We zijn betrokken bij de maatschappelijke problemen die we met z’n allen ervaren en doen ons deel om daarvoor oplossingen te vinden.

Die betrokkenheid geven we onder andere vorm via NH Helpt. Onder die noemer organiseren we op gezette tijden acties. Dat doen we samen met jou. Omdat we er allebei blij van worden om onze regio een nog fijnere omgeving te laten worden om in te leven.