Ga naar Content

Jacqueline is NH Hartverwarmer en kan met pakket nieuwe buurtkast vullen

Het was een harde knal die Jacqueline van Oostveen in de nacht van zondag op maandag wakker schudde. Wat bleek: haar buurtkastje, waar mensen met een krappe beurs gratis boodschappen uit kunnen halen, is met een vuurwerkbom verwoest. Alle reden om de Hilversumse Hartverwarmer zelf een hart onder de riem te steken. 

Jacqueline is de NH Hartverwarmer in 't Gooi - NH Nieuws

Een flinke ravage in het steegje aan de Ampèrestraat in de electrobuurt van Hilversum. Na de explosie lag de omgeving bezaaid met etensresten en glas. Vanwege de ijzel van dat weekend was het momenten daarna moeilijk te zien of je op ijs of glasscherven liep. Op maandagmiddag ligt alles er wat netter bij, maar Jacqueline koopt daar niets voor. Haar buurtkastje vol met eten is naar de gallemiezen.  

Lees ook

Na de explosie liep de postbus van de Hilversumse vol met steunbetuigingen. In het NH-radioprogramma Spitstijd werd zelfs aangeboden om de 190 euro aan energietegemoetkoming over te maken, zodat er een nieuwe kast gemaakt kon worden. NH Nieuws zelf moest natuurlijk ook een bijdrage leveren en ging langs bij Jacqueline met een Hartverwarmerspakket. 

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]