Ga naar Content

Het nieuws van 19 juli: Tata hoefde niet te controleren op chroom 6 • Krokodil Wilma 'gedijt prima in hitte'

Dit is het IJmond nieuwsblog van dinsdag 19 juli. Hier vind je het blog van gisteren. Tips? Mail ze naar [email protected]. Je vindt hier onder andere:

Rapport: ‘Veel woongenot’ in IJmond, maar grote zorgen om veiligheid en gezondheid • Geen zorgen om krokodil Wilma: "Ze vindt deze hitte juist fijn" • Tata hoefde niet te controleren op chroom 6

Sluiting nieuwsblog

Dit was het IJmond nieuwsblog van dinsdag 19 juli. Fijne avond en tot morgen.

Rapport: ‘Veel woongenot’ in IJmond, maar grote zorgen om veiligheid en gezondheid

Geen zorgen om krokodil Wilma: "Ze vindt deze hitte juist fijn"

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
Foto: KNMI

Zoektocht naar vermiste vrouw Spaarnwoude per helikopter

De politie heeft vannacht met een helikopter in natuurgebied Spaarnwoude gezocht naar een vermiste 42-jarige vrouw. Vandaag gaat de zoektocht nog door. Dat meldt de politie.

En die zoektocht is in dit geval helaas niet gemakkelijk, meldt een woordvoerder van de politie. "Het is heel lastig in te schatten waar de vrouw heen gegaan kan zijn en hoe. Het beeld is heel diffuus."

Vlak voor het donker werd liep de vrouw op blote voeten op de Genieweg in Spaarnwoude, maar daarna ontbreekt ieder spoor. De politie zette een zoektocht in met de helikopter en agenten op de grond. 

De vrouw is blond, rond de 1.80 meter, had een slank postuur en droeg een zwarte legging met zwart shirt.

Verzet tegen kunstduin van staalslakken - NH Nieuws

Rijstroken A208 afgesloten tot vanmiddag drie uur

Net als gisteren zijn in beide richtingen van de A208, ten zuiden van de Velsertunnel, vandaag rijstroken afgesloten wegens werkzaamheden. Rijkswaterstaat waarschuwt dat de vertraging voor automobilisten kan oplopen tot een half uur.

Dat zal de hele week zo zijn: vanaf vandaag tot en met vrijdag wordt er steeds tussen 6 uur 's ochtends en 15 uur 's middags gewerkt aan de vervanging van de verlichting ten zuiden van Velsen. Ook volgende week maandag tot en met donderdag is dat het geval. Vrijdag 29 juli zijn er rijstroken dicht tussen de Velsertunnel en knooppunt Velsen.

De komende tijd zijn er meer werkzaamheden op de A22 en A208, kondigt Rijkswaterstaat aan.

Redactie

Waterijs, tuinslang of een dagje skippen: zo houden deze buitenwerkers het hoofd koel