Ga naar Content

LIVE NH Sport met FC Volendam - FC Eindhoven en Roda JC - Telstar

Nog anderhalf uur voetballen en dan zit het seizoen voor FC Volendam en Telstar erop. De Volendammers nemen in eigen stadion tegen FC Eindhoven afscheid van de eerste divisie. Telstar heeft een flinke busreis voor de boeg: in Kerkrade wacht Roda JC als laatste tegenstander. Beide duels zijn vanavond live te volgen op NH Radio.

Foto: NH Sport

In Volendam zijn de voorbereidingen voor de officiële huldiging van zondag in volle gang. Hoewel trainer Wim Jonk met zijn spelers uitkijkt naar het feest en de Heen en Weer 10 wil hij het seizoen ook op het veld goed afsluiten. De 3-2 nederlaag bij FC Dordrecht, vorige week na de promotie, zat hem allesbehalve lekker

Tekst gaat verder onder de video.

Legendarische Heen en Weer is klaar voor de huldiging van FC Volendam - NH Nieuws

Tegenstander FC Eindhoven is al zeker van deelname aan de play-offs, maar zou bij een zege ook nog de derde periodetitel op kunnen eisen. Met andere woorden: de Brabanders spelen nog ergens om. De aftrap is om 20.00 uur en het verslag krijg je van Edward Dekker

NH Sport zendt in samenwerking met LOVE TV de officiële huldiging van FC Volendam zondag vanaf 14.45 uur to 16.30 uur live op tv uit. Spelers en staf arriveren om 15.00 uur per boot in de haven en vertrekken rond 15.30 uur met De Heen en Weer 10 via de Zeestraat richting het Volendam-stadion waar zij om 16.30 uur worden verwacht.

In het stadion is de huldiging en staan diverse optredens gepland. Uiteraard kun je de huldiging ook bekijken via onze site en app en houden we je via onze sociale kanalen op de hoogte. 

Roda JC  - Telstar

Bij Telstar was het grootste nieuws gisteren dat trainer Andries Jonker een aanbieding heeft gekregen om langer te blijven. Of de Amsterdammer op dat lang verwachte aanbod ingaat, moet binnenkort duidelijk worden. Op de ranglijst zal Jonker graag een stapje omhoog maken, want na het verlies van vorige week tegen Jong FC Utrecht (1-3)  zijn de Velsenaren afgezakt naar de voorlaatste plek in de eerste divisie. Dat is de slechtste klassering sinds 2010.

Met Roda JC treft Telstar een opponent die ook nog op promotie mag hopen. De huidige nummer zes van de eerste divisie maakt zich op voor de play-offs. Frank van der Meijden is de verslaggever die je vanuit Limburg hoort.

NH Sport is er vana 19.00 uur tot 22.00 uur. Uiteraard blikken we ook vooruit op AZ - Ajax van komende zondag. Je presentator is Stef Swagers. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]