Start van hoofdcontent

Sport

nl

Trainer Andries Jonker heeft contractaanbod van Telstar in beraad

5 mei 2022, 14.09 uur · Aangepast 5 mei 2022, 14.35 uur · Door Thomas Brood

Telstar heeft trainer Andries Jonker een nieuw contract aangeboden. Jonker kreeg dat donderdagochtend te horen en heeft het voorstel in beraad.

Andries Jonker heeft voorstel Telstar in beraad - NH Nieuws

"Het is algemeen bekend dat ik het naar mijn zin heb bij Telstar en dat ik prima mogelijkheden heb laten lopen. Maar ik wel het wel even lezen voordat ik er wat over ga zeggen", aldus Jonker. Donderdagochtend kreeg de trainer het nieuwe voorstel. Daarna ging Jonker het veld op voor de afsluitende training voor de uitwedstrijd tegen Roda JC.

Algemeen directeur Pieter de Waard wilde niet inhoudelijk ingaan op het contractaanbod. 

"Ik sta veel liever op het veld. Eigenlijk kan je het niet combineren. Het is te veel werk in deze tijd"

telstar-trainer andries jonker

Trainer en technisch directeur

Jonker is bezig aan zijn derde seizoen bij Telstar. Dat combineert hij met de functie van technisch directeur. Die dubbelfunctie is volgens hem niet ideaal. "Ik sta veel liever op het veld. Dat vind ik veel leuker. Eigenlijk kan je dat niet combineren. Het is veel te veel werk in deze tijd. Ik heb goede mensen om mij heen en proberen de taken te verdelen, maar het is niet ideaal", is Jonker duidelijk.   

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]