Ga naar Content

De opvallendste verhalen van NH Sport: Tallon Griekspoor krijgt schop onder z'n hol

Tot en met oudjaarsdag nemen we je mee langs de meest bijzondere reportages die wij als sportredactie dit jaar maakten. Onze eigen top-10 over 2021. Met vandaag op nummer 3: tennisser Tallon Griekspoor wil met coach Raemon Sluiter naar de top. 

Verslaggever Stephan Brandhorst sprak met Griekspoor daags na zijn uitschakeling op de US Open tegen Novak Djokovic. Sindsdien maakte de Nieuw-Venneper onder leiding van Sluiter grote sprongen op de wereldranglijst en verloor hij zelfs geen enkele wedstrijd. Bovendien zette de 25-jarige Griekspoor een ongeëvenaarde reeks neer door vijf Challengertoernooien op rij te winnen.

Tallon Griekspoor is tussen de bedrijven door even in Nederland - NH Sport / Stephan Brandhorst

Uiteindelijk bleef Griekspoor 26 wedstrijden op rij ongeslagen. Door zijn bijzondere prestaties is hij nu geklommen naar de 65ste plaats op de wereldranglijst. Aan het einde van het seizoen zochten we Griekspoor nog een keer op voor een terugblik op deze ongekende prestaties.

Morgenochtend zie je welk bijzonder verhaal op nummer 2 staat! 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]