Ga naar Content

LIVE NH Sport met FC Volendam - VVV-Venlo en FC Dordrecht - Telstar

FC Volendam - VVV-Venlo en FC Dordrecht - Telstar zijn de wedstrijden die je vanavond rechtstreeks op de radio kunt volgen bij NH Sport. Telstar wacht na zes duels nog altijd op de eerste zege en FC Volendam klimt bij een overwinning naar de top van de eerste divisie.

Stadion FC Volendam - Foto: NH Sport/Edward Dekker

FC Volendam - VVV-Venlo 

Bij de Volendammers ontbreekt topscorer Daryl van Mieghem. De vleugelaanvaller is voor één duel geschorst na zijn rode kaart tegen Roda JC (2-2) afgelopen maandag. Ibrahim el Kadiri is mogelijk zijn vervanger, al zou trainer Wim Jonk ook kunnen kiezen om Boy Deul op de plek van Van Mieghem te zetten en Calvin Twigt op het middenveld te laten staan. 

Tekst gaat ver onder het artikel.

Lees ook

Als FC Volendam drie punten pakt dan gaat de ploeg van Jonk VVV, de huidige nummer zes, op de ranglijst voorbij.

De aftrap is om 20.00 uur. Frank van der Meijden is de verslaggever. 

FC Dordrecht - Telstar

Telstar neemt het aan de Krommedijk op tegen FC Dordrecht. Het duel in de kelder van de eerste divisie, want de Schapenkoppen staan negentiende en Telstar is de hekkensluiter.

Tekst gaat verder onder het artikel.

Lees ook

Opvallend genoeg begon Dordrecht de competitie hoopvol met vijf punten uit drie duels. De laatste drie wedstrijden gingen echter verloren voor het team van trainer Michele Santoni. Telstar is de enige ploeg in de eerste divisie die nog niet wist te winnen.

Ook in Dordrecht is de aftrap om 20.00 uur. Verslaggever Erik-Jan Brinkman houdt je van alle gebeurtenissen op de hoogte. 

NH Sport is er vanavond vanaf 19.00 uur. Stef Swagers is je presentator. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]