Ga naar Content

Telstar-trainer Jonker: "Wij eindigen niet in onderste regionen"

Telstar staat na zes speelrondes onderaan in de eerste divisie, maar trainer Andries Jonker blijft rustig. "Wij eindigen niet in de onderste regionen", is Jonker duidelijk.

Andries Jonker: "Wij gaan niet in de onderste regionen eindigen" - NH Nieuws

Van paniek is dus geen sprake in Velsen-Zuid. Als enige ploeg in de eerste divisie wist Telstar nog niet te winnen dus een overwinning is wel een opsteker voor de mannen van Andries Jonker. Een andere slechte statistiek is dat Telstar al 31 wedstrijden op rij niet de nul wist te houden. "Het is vervelend, maar wij weten hoe dat komt", reageert Jonker.

"Het is vervelend, maar wij weten hoe dat komt"

trainer andries jonker

Telstar heeft al 31 wedstrijden niet de nul gehouden. Trainer Jonker daarover - NH Nieuws

Özgür Aktaş tegen zijn oude ploeg

Özgür Aktas speelde vorig seizoen nog voor FC Dordrecht. "Ik heb wel wat jongens gesproken, maar niet over de wedstrijd. Wij willen natuurlijk van ze winnen en dat gaan wij hopelijk morgen doen", vertelt Aktas.

Özgür Aktaş over het weerzien met zijn voormalig ploeggenoten - NH Nieuws

De verdediger begon de eerste wedstrijden van Telstar op de bank, maar afgelopen vrijdag tegen Almere City FC startte hij in de basis (1-1). "Natuurlijk is dat teleurstellend. Iedere speler wil spelen. Ik denk dat ik tegen Almere City FC een degelijke wedstrijd hebben gespeeld en die lijn moeten wij doortrekken."

"Natuurlijk is dat teleurstellend. Iedere speler wil spelen"

Telstar-verdediger Özgür Aktaş

Ozgür Aktas "Natuurlijk is dat teleurstellend. Iedere speler wil spelen" - NH Nieuws

Ziekenboeg

Roman Tugarinov trainde vandaag voor het eerste met de groep mee, maar Jonker laat weten dat hij nog weken nodig heeft om wedstrijdfit te worden. Redouan Taha, Lesley Bakker en Marouan El Ouardani trainden nog apart van de groep. Ozan Kökcü verliet voortijdig de training.

Het lijkt erop dat Andries Jonker voor dezelfde elf spelers kiest als in de wedstrijd tegen Almere City FC. Het duel tussen FC Dordrecht en Telstar is vrijdag live op de radio te horen bij NH Sport. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]