Ga naar Content

Verdacht pakket voor Poolse supermarkt blijkt levering verse broodjes

AALSMEER - Het verdachte pakket dat vanmorgen voor de Poolse supermarkt Polo Smak werd gevonden, blijkt een levering verse broodjes. 

Foto: Inter Visual Studio

Na de vondst van het pakket werd de omgeving ruim afgezet en werden woningen ontruimd. Inmiddels is de afzetting opgeheven en mogen bewoners weer naar huis.  

De politie reageert opgelucht maar vindt wel dat er betere afspraken met de leverancier  gemaakt moeten worden 'zodat dit soort leveringen niet tot dergelijke "verdachte" situaties kunnen leiden'. 

Doelwit

Poolse supermarkten zijn de laatste tijd vaker doelwit van aanslagen. Zo ging er vorige maand een explosief af bij de Poolse supermarkt Biedronka aan de Ophelialaan.

In Beverwijk ging bij een Poolse supermarkt tot twee keer toe een explosief af en ook in het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther en Tilburg waren Poolse supermarkten doelwit.

Tekst gaat verder na de foto

Foto: Inter Visual Studio

Bij de supermarkt aan de Ophelialaan is 24 uur per dag cameratoezicht. De camera’s kunnen 360 graden draaien en niet alleen de winkel, maar ook de omgeving in de gaten houden.

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.