Ga naar Content

Toekomst Telstar-verdediger Oude Kotte nog ongewis: "Correia wil dat ik blijf"

Waar de toekomst van Telstar-verdediger Thomas Oude Kotte ligt, is nog niet bekend. De speler zelf houdt alle opties open. De toekomstige trainer Anthony Correia wil hem graag in Velsen-Zuid houden. "Hij wil graag dat ik blijf. Correia ziet mij als belangrijke speler komend seizoen", aldus Oude Kotte. 

Thomas Oude Kotte: "Correia wil mij heel graag bij Telstar houden" - NH Nieuws

Oude Kotte is bezig aan zijn tweede seizoen bij Telstar en is één van de vaste waardes binnen het Noord-Hollandse team. "Wij spelen nu een goed half jaar na een slecht eerste halfjaar. Ik ben blij met de ontwikkeling van het team en misschien wil ik dat komend seizoen wel meemaken. Heel stiekem wel ik ook kijken waar mijn sportieve plafond ligt", vertelt Oude Kotte.

De verdediger laat weten dat hij in gesprek is met Telstar en dat het nog wel even kan duren voordat hij een definitieve keuze maakt.

Tekst loopt door onder video

Telstar-trainer Uli Landvreugd over zijn toekomst: "Ben mij aan het oriënteren" - NH Nieuws

Toekomst Landvreugd

Telstar-trainer Uli Landvreugd is bezig aan zijn laatste wedstrijden als trainer van Telstar. Landvreugd had graag doorgegaan als hoofdtrainer in Velsen-Zuid, maar de club koos voor Anthony Correia. De geboren Amsterdammer wil graag verder als hoofdtrainer. "Ik ben mij aan het oriënteren en heb volgende week enkele gesprekken", laat Landvreugd weten. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52