Ga naar Content

Live NH Sport: Telstar tegen Jong Utrecht op weg naar nummer zeven in eigen huis

Tijdens de Pasen wordt er volle bak gevoetbald. Morgen en overmorgen is het de beurt aan AZ, Ajax en FC Volendam en vanavond aan Telstar. De Velsenaren spelen in eigen huis tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht. Grote vraag is of Telstar de ongeslagen thuisreeks weet te verlengen. Je hoort het vanaf 19.00 uur op de radio in NH Sport. 

Telstar-stadion - Foto: Pro Shots/Sonny Lensen

Schoonenberg is dit kalenderjaar een onneembare vesting gebleken. Zes tegenstanders beten de tanden stuk op de Witte Leeuwen. ADO Den Haag en Helmond Sport gingen met lege handen terug de bus in, terwijl Jong AZ, FC Den Bosch, NAC Breda en Roda JC genoegen moesten nemen met een gelijkspel. 

De eredivisiewedstrijden AZ - Vitesse, PEC Zwolle - Ajax en Almere City FC - FC Volendam kun je uiteraard weer via ons liveblog in de app en op de site volgen. Op eerste paasdag kun je ook je radio om 16.30 uur aanzetten, zodat je niets mist van Almere City FC - FC Volendam!

Tegenstander Jong Utrecht is aan een slechte reeks bezig en verloor de laatste vijf wedstrijden. Die ploeg is daardoor op de laatste plaats in de competitie beland. Het verschil met Telstar, dat achttiende staat, is vier punten. Wil Telstar in de vierde periode nog iets doen dan zal het met niets minder dan een overwinning genoegen moeten nemen.

Puzzel

Wat dat betreft komt het slecht uit dat topscorer Eddahchouri nog altijd niet inzetbaar is en dat El Kachati, die de laatste weken goed op dreef is, ontbreekt vanwege een schorsing. Trainer Uli Landvreugd moet voorin puzzelen, omdat ook Gravenberch niet van de partij is. Hoe de puzzel gelegd wordt en of alle stukjes passen hoor je vanavond van verslaggever Frank van der Meijden. De aftrap is om 20.00 uur. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Mexx Meerdink aan de bal bij Jong AZ - De Graafschap - Foto: Pro Shots/Vincent de Vries

Op datzelfde moment begint in Doetinchem de ontmoeting tussen De Graafschap en Jong AZ. Dat zijn de nummers zes en acht van de ranglijst. De Superboeren liggen op koers voor de play-offs en Jong AZ is aan een prima seizoen bezig. Eerder dit seizoen won Jong AZ met 3-0 dankzij doelpunten van de inmiddels aan Vitesse verhuurde Meerdink, Addai en Reverson. Menno Schilder doet verslag vanaf De Vijverberg.

In NH Sport blikken we vooruit op het eredivisieprogramma en vertelt Erik-Jan Brinkman je alles over het ontstaan van de goaltunes bij de profclubs uit Noord-Holland. Presentatie; Robbert van den Heuvel. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52