Ga naar Content

Volgens Damon Mirani zat er meer in tegen Heracles: "Geven die goal te makkelijk weg"

FC Volendam sleepte vanavond één punt uit het vuur in de wedstrijd tegen Heracles (1-1). Toch vond Volendam-aanvoerder Damon Mirani dat er meer in had gezeten tegen de ploeg uit Almelo. "Je komt goed op voorsprong en dan krijg je best wel makkelijk die goal tegen. Dat gevoelt overheerst er in de kleedkamer", aldus Mirani.

Volendam-aanvoerder Damon Mirani baalt van het gelijkspel tegen Heracles - NH Nieuws

Volendam kwam in Almelo met 1-0 voor door een prachtige goal van Lequincio Zeefuik. Heracles had het balbezit en werd het gevaarlijkst. "In de eerste helft kwamen wij goed voor de dag en gaven wij niet heel veel weg. Wij creëerden alleen veel te weinig. Daar vinden wij hopelijk wel wat op", analyseerde Mirani. 

In de tweede helft ging het mis voor FC Volendam. In de 64e minuut kon Jizz Hornkamp van dichtbij binnen tikken voor Heracles. "Wij geven die goal te makkelijk weg." Volendam werd nog wel twee keer gevaarlijk via Zach Booth, maar in de tweede helft was het vooral overleven voor de Volendammers. Dat lukte en zo ging de ploeg van trainer Regillio Simons met één punt terug naar Volendam.

Tekst loopt door onder video. 

Volendam-aanvoerder Damon Mirani: "De wedstrijd tegen Almere City FC was een incident" - NH Nieuws

Mirani kwam vandaag ook nog even terug op de povere wedstrijd van vorige week. Toen verloor FC Volendam met 1-0 van Almere City FC. "Dat was een incident. Wij hebben vandaag laten zien dat wij een ploeg hebben die iedere seconde vecht. Dat moeten wij doortrekken en details moeten beter om wedstrijden te winnen."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52