Start van hoofdcontent

Volendam

nl

Nieuwe bom bij FC Volendam: aanvoerder Carel Eiting meldt zich wéér ziek

11 augustus 2023, 18.47 uur · Door Milton Pus

Carel Eiting heeft zichzelf opnieuw onmogelijk gemaakt in Volendam. De aanvoerder van FC Volendam meldde zich vanavond ziek en zal ontbreken tegen Vitesse. Dat is al de tweede keer, want de 25-jarige middenvelder was ook al afwezig in de oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk. 

Carel Eiting in betere tijden bij FC Volendam - Foto: Pro Shots / Shane Winsser

Het is een publiek geheim dat Eiting naar FC Twente wil. Na de oefenwedstrijd tegen Kortrijk, was hij na drie dagen afwezigheid weer op het trainingsveld. 

De kou leek daarna uit de lucht, aangezien hij de afgelopen weken 'gewoon' meedeed in oefenwedstrijden en trainingen. Een arbitragezaak lijkt de enige uitkomst. 

Tekst gaat verder onder het artikel.

De aanvoerder had volgens De Telegraaf een gelimiteerde transfersom ongeveer 400.000 euro in zijn oude contract staan. FC Twente bood dat bedrag, maar Volendam was niet tevreden en verlengde de verbintenis met Eiting tot medio 2025. Het is onduidelijk of er in het nieuwe contract een gelimiteerde transfersom is opgenomen.   

NH Sport is wel aanwezig bij de wedstrijd tegen Vitesse van vanavond. De aftrap is 20.00 uur en we zijn vanaf 19.00 uur live op de radio. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52