Ga naar Content

Na 'ziekteverlof' keert Carel Eiting terug op trainingsveld FC Volendam

Carel Eiting heeft zich dinsdagochtend weer gemeld op het trainingsveld van FC Volendam. De aanvoerder ontbrak afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd met KV Kortrijk (2-1 verlies), wegens 'ziekte'. De 25-jarige middenvelder leek daarmee een transfer naar FC Twente te willen versnellen. 

Aanvoerder Carel Eiting van FC Volendam - Foto: Pro Shots

Eiting is na drie dagen afwezigheid weer begonnen met trainen. Het is nog niet duidelijk of er een oplossing is gevonden over de transferkwestie. De aanvoerder had volgens De Telegraaf een gelimiteerde transfersom ongeveer 400.000 euro in zijn oude contract staan. FC Twente bood dat bedrag, maar Volendam was niet tevreden en verlengde de verbintenis met Eiting tot medio 2025. Het is onduidelijk of er in het nieuwe contract een gelimiteerde transfersom is opgenomen. 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Sinds vorige zomer speelt Eiting bij FC Volendam. Hij begon zijn carrière bij Ajax en belandde via Huddersfield Town en KRC Genk in het vissersdorp. Eiting speelde vorig jaar 35 wedstrijden voor FC Volendam en scoorde hierin drie keer. Daarnaast gaf de aanvoerder elf assists.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52