Ga naar Content

Nog weinig bekend over dode man en misdrijf op erf in Medemblik, politie doet oproep

Er is nog steeds weinig bekend over de dood van de Kroatische man die 27 september door een misdrijf om het leven kwam. De politie wil graag weten of de man bekenden had in Nederland. Ook roepen ze iedereen die iets weet of vermoed over de dood zich te melden, meldt Opsporing Verzocht

Foto:

Ondanks onderzoek van de politie is er nog weinig bekend over de 54-jarige man uit Kroatië. Het gaat om Herni Lukačević, de politie wil graag weten of hij bekenden had en waarom hij hier was. Ook willen ze weten waar hij mogelijk verbleef. Enkele weken voor zijn dood zou er contact met het slachtoffer zijn geweest. Hij verbleef toen vermoedelijk in Duitsland. De politie roept iedereen die iets weet op zich te melden. 

Ook roepen ze iedereen die over camera- of dashcambeelden bezit in de wijde omgeving van het terrein aan de Vereweg - tussen Oostwoud en Medemblik in - zich hiermee te melden. 

Eerder werd al duidelijk dat er veel vragen waren rondom dit misdrijf. Er gingen geruchten over een afrekening in het criminele circuit of een drugslab.

Lees ook

Dit is een bericht van de gemeenschappelijke Westfriese nieuwsredactie

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]