Ga naar Content

Groot politieonderzoek in Medemblik na vondst overleden persoon op erf

Op een erf op de Vereweg, tussen Oostwoud en Medemblik, doet de politie al de hele dag onderzoek, nadat er eerder vandaag een overleden man werd aangetroffen. De omgeving is groots afgezet, en politiebusjes en een forensische tent staan bij de groene en bruine loodsen.

Foto: NH Nieuws / Michiel Baas

Vanochtend kreeg de politie een melding binnen dat er iemand onwel was gevonden bij het bedrijfspand langs de Vereweg tussen Oostwoud en Medemblik. Om die reden werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Reanimatie mocht volgens een woordvoerder van de politie niet meer baten.

Het erf is afgezet met lint, omdat er 'verdachte omstandigheden' zijn aangetroffen. De politie doet momenteel forensisch onderzoek. Ook maakte een politiehelikopter overzichtsfoto’s van de locatie. Wie de overleden man is, is nog niet duidelijk. In het pand aan de Vereweg zouden meerdere bedrijven zijn gevestigd. 

Eerder vandaag is ook iemand aangehouden bij het terrein. Volgens de woordvoerder van de politie wilde deze man niet luisteren. Hij is inmiddels weer op vrije voeten en wordt niet als verdachte gezien.

Foto: NH Nieuws / Michiel Baas
Foto: NH Nieuws / Michiel Baas

Dit is een bericht van de gemeenschappelijke Westfriese nieuwsredactie

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]