Ga naar Content

Geen rancune bij Telstar-trainer Snoei in aanloop naar duel tegen De Graafschap

Het lukte Mike Snoei in het verleden tot tweemaal toe net niet om De Graafschap naar de eredivisie te brengen. Inmiddels is Snoei trainer van Telstar en morgenavond staat hij oog in oog met zijn oude ploeg. Ondanks zijn ontslag bij de Superboeren koestert hij geen wrok. "De Graafschap heeft te veel leuke mensen."

Mike Snoei in aanloop naar wedstrijd tegen De Graafschap - NH Sport

Snoei vindt het apart om weer tegen zijn oude ploeg te spelen, maar kijkt vooral uit naar een leuke wedstrijd. "Ik heb heb twee jaar met veel plezier bij De Graafschap gewerkt en kijk daar goed op terug", aldus Snoei. Het zou volgens de Telstar-trainer vooral een fantastisch scenario zijn als zijn ploeg van de promotiekandidaat weet te winnen.

"Het was allemaal nog niet perfect, maar we zijn druk bezig om ons te verbeteren"

Telstar-trainer Mike snoei

Snoei hoopt dat zijn ploeg de goede prestatie van vorige week tegen Helmond Sport (2-1 winst) een goed vervolg kan geven. Naar alle waarschijnlijkheid gaat Telstar dat proberen met de nieuwe Griekse aanwinst Christos Giousis. Volgens de oefenmeester ligt de Grieks jeugdinternational goed in de groep.

Mike Snoei hint naar speeltijd nieuwe aanwinst Christos Giousis - NH Sport

Fitte selectie

Telstar beschikt over een vrijwel volledig fitte selectie. Alleen rechtsback Yaël Liesdek zal de wedstrijd tegen De Graafschap vanwege een schouderblessure moeten missen. Zonder Liesdek wordt er om 20.00 uur afgetrapt.

Het duel tussen Telstar en De Graafschap is live te volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport die om 19.00 uur begint. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag van 17.00-19.00 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur op tv naar onze voetbal talkshow de Aftrap
  • NH Sport keert maandag 29 augustus om 17.10 uur weer terug op tv
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52