Ga naar Content

FC Volendam loopt warm voor huldiging na promotie: vele duizenden supporters verwacht

De voetballers van FC Volendam worden vanmiddag gehuldigd, omdat ze naar de eredivisie zijn gepromoveerd. Spelers en staf arriveren rond 15.00 uur in de haven van Volendam waar vele duizenden supporters hen opwachten. NH Sport zendt de festiviteiten vanaf 14.45 uur live op tv, internet en de sociale kanalen uit.     

Bij FC Volendam hebben ze zin in de huldiging - NH Sport / Edward Dekker

In tegenstelling tot de voorgaande huldigingen gaat de platbodem niet meer over de dijk. Er is gekozen voor een route door de Zeestraat naar het stadion. NH Sport zendt de tocht naar het stadion rechtstreeks uit. De verwachting is dat de Heen-en-Weer 10 daar omstreeks 16.30 uur aankomt.

In het stadion worden de spelers en technische staf op een podium gehuldigd en zullen diverse artiesten, onder wie Gerard Joling en John de Bever, optreden. Voor het publiek is het stadion gratis toegankelijk.  

Na afloop van de live-uitzending kun je vanavond vanaf 19.10 uur ook de samenvatting terugkijken.

AZ - Ajax

Op NH Radio is er een extra lange sportuitzending die om 14.00 uur begint. Behalve veel aandacht voor de feestelijkheden in Volendam zijn we natuurlijk ook in Alkmaar bij AZ - Ajax. Bij een zege van Ajax en een overwinning later op de middag van Feyenoord op PSV is Ajax verzekerd van de landstitel. Uiteraard volgen we dat ook op de voet. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]