Ga naar Content

Volendammer Johan Steur in De Aftrap over De Heen-en-Weer: "Je beleeft het in een roes"

Niet bepaald nuchter maakte Johan Steur in zijn carrière drie keer de zegetocht over de dijk in Volendam met de beroemde Heen-en-Weer mee. Zondag gaat de platbodem via de Zeestraat rechtstreeks naar het stadion. "Zonde", zegt de oud-speler én trainer van FC Volendam, vanavond te gast in voetbal talkshow De Aftrap. "Je beleeft het in een roes." 

Johan Steur - NH Sport / Edward Dekker

Volkskrant sportjournalist Willem Vissers maakte in 2003 de promotie van FC Volendam van dichtbij mee. "Het is supergezellig. Het stadion ligt bij wijze van spreken midden op de dijk. Dat maakt het wel leuk. Je moet ook wel de charme aanvoelen, maar ik ken de politieke verhoudingen niet goed. De beelden zien er natuurlijk fantastisch uit. "

NH Sport zendt in samenwerking met LOVE TV de officiële huldiging van FC Volendam zondag vanaf 14.45 uur tot 16.30 uur live op tv uit. Spelers en staf arriveren om 15.00 uur per boot in de haven en vertrekken rond 15.30 uur met De Heen-en-Weer 10 via de Zeestraat richting het Volendam-stadion waar zij om 16.30 uur worden verwacht.

In het stadion is de huldiging en staan diverse optredens gepland. Uiteraard kun je de huldiging ook bekijken via onze site en app en houden we je via onze sociale kanalen op de hoogte. 

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending is om 17.10 uur. Daarna volgt elk uur om tien over heel de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien. De hele uitzending van vanavond kun je hieronder bekijken.

De Aftrap van vrijdag 6 mei met Johan Steur en Willem Vissers - NH Sport / Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]