Ga naar Content

Eieren voor zijn geld: Mike Eerdhuijzen mist wederzijds vertrouwen bij FC Volendam

Op de laatste dag van de transfermarkt maakte Mike Eerdhuijzen bekend na het seizoen naar Sparta Rotterdam te vertrekken. De centrale verdediger van FC Volendam voelde wederzijds vertrouwen van de eredivisionist. Iets dat hem ontbrak bij zijn huidige club.

Mike Eerdhuijzen verklaart zijn transfer naar Sparta Rotterdam - NH Sport / Stephan Brandhorst

Dat Eerdhuijzen het seizoen wel afmaakt in Volendam, zegt genoeg over het seizoen tot dusver. Het Nieuwe Oranje gaat aan kop in de eerste divisie en de linkspoot wil aan het einde van het seizoen graag op de Heen en Weer 10 staan. "Ik denk nog niet echt aan Sparta, want we zijn goed bezig hier."

Eerdhuijzen was in het bezit van een aflopend contract, maar wilde wel graag in Volendam blijven. "Maar dat gevoel was niet wederzijds", aldus de 21-jarige verdediger.

Record

FC Volendam speelt vanavond om 20.00 uur thuis tegen Jong FC Utrecht. Bij winst verbreekt de ploeg van Wim Jonk een clubrecord uit 1969-1970. NH Sport maakte daarover onderstaande reportage.

FC Volendam kan een record uit 1970 uit de boeken spelen - NH Sport / Stephan Brandhorst

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]