Ga naar Content

Eerdhuijzen verruilt FC Volendam aan het einde van het seizoen transfervrij voor Sparta

Geen directe transfer, maar Mike Eerdhuijzen gaat FC Volendam aan het einde van het seizoen verlaten. De verdediger gaat dan zijn geluk beproeven bij eredivisionist Sparta. Eerdhuijzen speelde tot nu toe 54 wedstrijden voor FC Volendam en scoorde eenmaal.

Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

De 21-jarige Mike Eerdhuijzen debuteerde in april 2019 voor FC Volendam in de verloren thuiswedstrijd tegen NEC (2-3). De Volendammer kon nimmer rekenen op een vaste basisplaats. Ook dit seizoen onder Wim Jonk mocht hij slechts vijf keer bij het eerste fluitsignaal beginnen en vaker moest hij het doen met invalbeurten (twaalf keer). Zijn enige treffer maakte hij een paar weken geleden in de Vissersderby tegen Telstar.

Kasius

Voor FC Volendam is het prettig dat Eerdhuijzen pas aan het einde van het seizoen vertrekt. De koploper van de eerste divisie zag gister ook al vleugelverdediger Denso Kasius vertrekken naar het Italiaanse Bologna. Eerdhuijzen liet eerder deze maand na zijn treffer tegen Telstar doorschemeren dat hij graag het seizoen in Volendam wil afmaken.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]