Ga naar Content

Belangrijke getuige dodelijke mishandeling Mallorca meldt zich na verspreiding foto

De identiteit van de belangrijke getuige die mogelijk beelden maakte van de dodelijke mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca, is inmiddels bekend bij de politie. Dat bevestigt de politie. De recherche voert gesprekken met de man. 

Foto: NOS

De man heeft zich bij de politie gemeld, nadat gisteravond een herkenbare foto van hem gepubliceerd werd. De politie was al langer naar hem op zoek

De bewuste getuige zou op korte afstand hebben gestaan van de zware mishandeling van Heuvelman in El Arenal op Mallorca. Hij overleed later. Een groep Gooise jongeren wordt verdacht van de fatale mishandeling. 

Cruciale camerabeelden

De man zou de mishandeling zeer waarschijnlijk niet alleen hebben gezien, maar mogelijk ook gefilmd hebben. De beelden kunnen cruciaal zijn, omdat er tot nu toe tussen de grote berg aan videobestanden geen beelden zitten van de fatale mishandeling van Heuvelman. Beelden van de mishandeling zouden belangrijk bewijsmateriaal zijn bij de veroordeling van de verdachten. 

De politie hoort de getuige nu. Men benadrukt dat de man als getuige wordt gezien en geen verdachte is in de zaak. 

Er werden tot nu toe al negen verdachten aangehouden voor de zware mishandelingen op Mallorca. Aanstaande vrijdag is er een tussentijdse zitting in de rechtbank over deze zaak. 

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]