Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

'FC Volendam haalt met Benamar gewenste verdediger in huis'

12 januari 2022, 17.12 uur · Aangepast 12 januari 2022, 18.32 uur · Door Frank van der Meijden

FC Volendam lijkt opnieuw te hebben toegeslagen op de transfermarkt. Volgens De Telegraaf staat Benaissa Benamar op het punt om tot het einde van het seizoen gehuurd te worden van FC Utrecht. FC Volendam kan de overgang van de verdediger echter nog niet officieel bevestigen. 

Benaissa Benamar bij FC Utrecht - Orange Pictures

Benamar maakte in januari van het vorige jaar de overstap van Telstar naar FC Utrecht. In de Domstad wist hij echter nooit een vaste kracht te worden. Bij FC Volendam is hij de gewenste versterking in de achterhoede. De koploper van de eerste divisie was door de blessures van Brian Plat en Derry John Murkin op zoek naar een extra verdediger in de selectie.

Derde aanwinst

Benamar speelde tussen 2012 en 2014 ook al in de jeugd voor FC Volendam. Ook Almere City en verschillende buitenlandse clubs hadden interesse in de 24-jarige voetballer. Benamar is al de derde aanwinst voor FC Volendam in deze transferperiode. Eerder werd Bilal Ould-Chick vastgelegd en werd Franco Antonucci opnieuw gehuurd van Feyenoord. 

Of Benamar vrijdag al bij de selectie zit voor het duel tegen NAC is nog niet bekend. De aftrap in Breda is om 20.00 uur. NH Sport doet op NH Radio live verslag van dit duel. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]