Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Van Gaal coacht Telstar tegen Jong AZ

4 juli 2021, 10.51 uur · Aangepast 4 juli 2021, 16.03 uur · Door Frank van der Meijden

Telstar heeft de wedstrijd bekend gemaakt waarbij Louis van Gaal eenmalig de coach zal zijn. Op vrijdag 24 september in de thuiswedstrijd tegen Jong AZ zal de 69-jarige oud-bondscoach plaatsnemen op de bank. 

Louis van Gaal - Pro Shots / Witters

Van Gaal doet dit alles voor het goede doel en neemt eenmalig de plaats van trainer Andries Jonker over. Stichting Durf te Dromen en Spieren voor Spieren maken de actie mogelijk. Supporters hebben namelijk de kans om de assistent te zijn naast Van Gaal op de bank. Door middel van een loterij hoopt Telstar geld op te halen voor de stichtingen. Voor 2,63 euro kunnen fans een lot kopen via www.louismoetwinnen.nl.

Boodschappen voor Truus

Volgens trainer Andries Jonker is het niet moeilijk om de assistent van Van Gaal te zijn. "Wat moet je doen als assistent? De ballen dragen, pionnen neerzetten, koffie halen en de boodschappen doen voor Truus", aldus Jonker via de sociale media kanalen van Telstar.

Het duel tegen Jong AZ, de voormalig werkgever van Van Gaal, staat gepland op vrijdag 24 september en de aftrap is om 20.00 uur. 

Bekijk hieronder de aankondiging van Telstar

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]