Telstar op schot tegen Stormvogels en IJmuiden met veertien treffers

Telstar heeft zaterdag maar liefst veertien doelpunten gemaakt. Eerst werd Stormvogels met 8-1 verslagen in 45 minuten en in de tweede helft ging VV IJmuiden met 6-0 over de knie.

Andries Jonker zag Telstar 14 keer scoren tegen Stormvogels en VV IJmuiden - Foto: Orange Pictures 75

In de eerste helft waren Robin Eindhoven, Glynor Plet en Tom Overtoom onder andere trefzeker namens Telstar. Bij een 8-1 voorsprong tegen Stormvogels gingen de Witte Leeuwen rusten.

Tekst loopt verder onder de Tweet

Na rust kreeg de ploeg van trainer Andries Jonker te maken met VV IJmuiden. Rein Smit was goed voor een hattrick en ook Gyliano van Velzen pikte twee doelpunten mee. Dat resulteerde uiteindelijk in een 6-0 overwinning en veertien goals in totaal voor Telstar.

Volgende week is Jong Ajax de volgende tegenstander van Telstar in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.