Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Heb jij een creatieve oplossing bedacht voor Sint Maarten? Laat het ons weten!

11 november 2020, 12.42 uur · Aangepast 11 november 2020, 13.43 uur · Door Redactie

NOORD-HOLLAND - Sint Maarten wordt dit jaar anders gevierd dan anders. In grote delen van de provncie mag niet langs de deuren worden gegaan, op andere plekken zijn creatieve oplossingen bedacht om het contact te beperken. NH Nieuws is razend benieuwd welke oplossingen de inwoners van onze provincie hebben bedacht om op een zo veilig mogelijke manier snoep uit te delen.

Weeff / Theo Annes

Sommige mensen gebruiken de sneeuwschuiver, anderen maken een snoepkanon of hangen lekkernijen aan een slinger bij deur. Hoe ziet Sint Maarten er vanavond bij jou uit? 

Heb jij een leuke oplossing bedacht, of gaat Sint Maarten vanavond gewoon door zoals ieder jaar? Stuur je foto naar de NH Whatsapp op 06 30 09 30 03 of mail naar [email protected]

Whatsapp

Op het kaartje hieronder is te zien in welke delen van de provincie er wel en niet gelopen mag worden. In veiligheidsregio's Noord-Holland Noord, Gooi- en Vechtstreek en Amsterdam Amstelland worden ouders gevraagd hun kinderen binnen te houden

In Kennemerland en Zaanstreek-Waterland mag het wel. Er wordt wel gevraagd om in kleine groepjes langs de deur te gaan en voldoende afstand te bewaren. 

Kaart: waar mag je wel en niet Sint Maarten lopen?  

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.