Ga naar Content

FC Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd aan tumor in onderrug

Bilal Ould-Chikh heeft vandaag via Instagram laten weten waarom hij sinds de uitwedstrijd tegen AZ op 17 maart geen wedstrijd meer heeft gespeeld voor FC Volendam. De aanvaller was lange tijd afwezig vanwege een rugblessure en inmiddels is bekend dat hij succesvol is geopereerd aan een goedaardige tumor in zijn onderrug. 

Bilal Ould-Chikh bedankt het meegereisde publiek - Foto: Orange Pictures

"Na een goed seizoen gedraaid te hebben, heb ik het helaas niet in goede gezondheid kunnen afsluiten. Wat begon als pijntje in de rug is na onderzoek gebleken dat ik een zeldzame, goedaardige tumor in mijn onderrug had", vertelt de 26-jarige Ould-Chikh op zijn Instagrampagina.

"Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen"

Bilal Ould-Chikh

"Inmiddels heb ik een geslaagde operatie achter de rug en is de tumor volledig verwijderd. Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld!!”

FC Volendam is al gedegradeerd uit de eredivisie. Vandaag verloor het bovendien met 7-2 van FC Twente. In de laatste wedstrijd van het seizoen komt Go Ahead aanstaande zonder op bezoek in Volendam. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52