Ga naar Content
Regio songfest-logo met een kleurrijke achtergrond.
Noord-Holland

Het Regio Songfestival 2024

Na het geweldige succes van het Regio Songfestival in 2023, was het niet moeilijk om te beslissen dat het een jaarlijks evenement moest worden. Dus smeer je stembanden, haal je beste nummer uit de la en meld je aan voor het Regio Songfestival 2024!

Oproep Regio Songfestival 2024 - NH Nieuws

Wie mag er meedoen

Iedere Noord-Hollander van 16 jaar of ouder mag zich aanmelden. Je inzending moet wel aan een paar voorwaarden voldoen: het nummer moet in het Nederlands zijn, of in een streektaal of dialect uit onze provincie en het mag nog niet eerder uitgebracht zijn.

Hier vind je het hele reglement.

Hoe meld je je aan

Voldoe je aan de voorwaarden om mee te doen, mail ons dan voor 1 juni je gegevens en je ruwe demo. Wat we graag van je willen weten is je naam, je leeftijd, waar je woont, iets over je (muzikale) achtergrond en waarom jouw nummer zo geschikt is om Noord-Holland mee te vertegenwoordigen. En let op: om mee te doen, moet je in de tweede helft van juni beschikbaar zijn voor opnamen!

Je mailt ons op dit adres: [email protected]

Selectieprocedure

Uit alle inzendingen kiest het team van Fluitsma & Van Tijn de vier kandidaten die zij het meest kansrijk achten om voor Noord-Holland de landelijke finale te winnen. Voor iedere kandidaat zetten Mark, Jens, Jelle, David en Kirsten al hun ervaring en contacten in om samen het hoogst mogelijke niveau te bereiken. Uiteindelijk wordt één van hen de artiest die landelijk gaat strijden voor de Noord-Hollandse eer.