Ga naar Content

Publiek Bloemendagen is duidelijk: mozaïek van de film Oppenheimer is de allermooiste

De winnaar van de NH Publieksprijs is bekend. Prikgroep de Toppers gaat er, net als vorig jaar, vandoor met de winst. Met ruim veertig procent van alle stemmen vinden bezoekers het mozaïek van de film 'Oppenheimer' het mooiste kunstwerk. 

De winnaars van de NH Publieksprijs - Foto: NH Media / Kelly Blok

Prikgroep de Toppers heeft de smaak te pakken. Vorig jaar sleepte het team al de meeste stemmen in de wacht met hun bijzondere mozaïek van Nick & Simon, en dit jaar worden ze wederom verrast met de NH Publieksprijs. De film Oppenheimer staat dit keer centraal bij het door hyacinten gemaakte mozaïek van de prikploeg.

Met een smoes werden Sonja van der Meer, Kim Teekamp en Kris Appelman, die deel uitmaken van prikploeg de Toppers, naar hun mozaïek gelokt. Daar werden ze voor het tweede jaar op rij verrast met deze prijs, én dus ook een lekkere taart. Maar dit jaar is er nog een bijzondere prijs. Paracentrum Texel heeft een parachutesprong boven de bollenvelden van de Kop van Noord-Holland beschikbaar gesteld voor één iemand uit het winnende team. 

Verloten

Wie de sprong gaat maken, zal vanavond door het team besloten gaan worden onder het genot van een stukje taart. "Ik denk dat we de plek gaan verloten. Dat moeten we onderling gaan uitvechten", vertelt teamlid Kris Appelman. 

In onderstaande video wordt het team verrast met de NH Publieksprijs 

Prikploeg de Toppers neemt de prijs in ontvangst - NH Nieuws

Het mozaïek van de Oppenheimer en alle andere kunstwerken zijn nog tot en met woensdag te bewonderen. Meer informatie over de Bloemendagen vind je op www.bloemendagen.nl

Lees ook