Vreugde en irritatie bij Volendamse spits Robert Mühren: "Mooiste antwoord"

Na een lange droogte scoorde Robert Mühren eindelijk weer eens. In de blessuretijd maakte de clubtopscorer namens FC Volendam de gelijkmaker tegen Almere City, 1-1. Daar was Mühren zeer blij mee, maar ook kwam er wat irritatie naar boven. "In een aanvallend systeem vind ik het onterecht dat ik op de bank zit."

Vreugde en irritatie bij FC Volendam-spits Robert Mühren na z'n goal - NH Nieuws

"Het was een tijdje terug hè", geeft Robert Mühren met gevoel voor understatement aan. De 34-jarige spits scoorde op 5 november vorig jaar voor het laatst. Toen tegen NEC en nu de 1-1 tegen Almere City. "Ik ben altijd blij als ik scoor, maar er was ook wat irritatie. Dat kwam omdat ik in de rust niet mocht invallen. En dan is dit het mooiste antwoord."

"Sportieve revanche"

Irritaties die Regillio Simons goed begreep. "Het is mooi dat hij z'n sportieve revanche pakt." De trainer van FC Volendam koos ook deze wedstrijd weer voor Vivaldo Semedo in de punt van de aanval. Toen de jonge Portugees in de rust geblesseerd achterbleef in de kleedkamer verving Quincy Hoeve hem en niet Mühren. "Het zal heel raar zijn als hij daar niet geïrriteerd over is, dus ik ben wel bij met zijn irritatie."

FC Volendam-trainer Regillio Simons over irritatie bij Robert Mühren - NH Nieuws

"Dat is shit"

"Dit geeft een goed gevoel", is de reactie van Mühren over het resultaat tegen Almere City. FC Volendam schiet alleen niet veel met het puntje op. Het verschil met RKC om directe degradatie te ontlopen blijft acht punten en er zijn slechts zeven wedstrijden nog te spelen. "Dat is shit, want eigenlijk telde vandaag alleen de drie punten."

Donderdag is de volgende wedstrijd voor FC Volendam. Dan komt Feyenoord naar het vissersdorp. NH Sport is hierbij aanwezig en doet online verslag van dit duel.

Volendamse doelpuntenmaker Robert Mühren over gelijkspel tegen Almere City - NH Nieuws