Ga naar Content

Drama FC Volendam zagen oud-spelers in Haagse dienst al aankomen: "Doet niks met mij"

Een flinke oorwassing voor FC Volendam donderdag tegen ADO Den Haag. De huidige club van voormalig FC Volendam-spelers Henk Veerman, Jari Vlak en Daryl van Mieghem won het oefenduel met 4-0. Na afloop spraken we met de Haagse palingboeren over de huidige malaise aan de Dijk. "Ik hoop dat ze erin blijven, maar het doet verder niks met mij."

Volendammer Henk Veerman over de malaise bij FC Volendam - NH Nieuws

"Voor de club is dit zuur en als Volendammer hoop ik altijd dat de club in de eredivisie blijft", laat Henk Veerman na de gewonnen oefenwedstrijd weten. De lange aanvaller vertrok met een vervelend gevoel aan het begin van het seizoen op huurbasis van FC Volendam naar ADO Den Haag. "Ik ben niet boos meer, want gelukkig is iedereen weg met wie ik problemen had

"Gezien de spelletjes die er gespeeld werden, kon het niet uitblijven dat die bom ging barsten"

Oud-speler FC Volendam Daryl van Mieghem

Net als Veerman verliet ook Daryl van Mieghem de hekkensluiter aan het begin van het seizoen. De rappe aanvaller speelde twee seizoenen zeer verdienstelijk, maar staat niet te kijken van het drama dat zich afspeelt rondom FC Volendam. "Gezien de spelletjes die er gespeeld werden, kon het niet uitblijven dat die bom ging barsten."

Tekst loopt door onder de video.

Na twee mooie jaren ziet oud FC Volendam-speler Daryl van Mieghem alles afbrokkelen - NH Nieuws

De derde oud-speler van FC Volendam voetbalt al een tijdje niet meer in het oranje. Jari Vlak verliet januari 2021 FC Volendam voor een avontuur bij FC Emmen. Afgelopen winterstop vervolgde de 25-jarige middenvelder zijn loopbaan bij ADO Den Haag, terwijl ook FC Volendam naar hem informeerde. "Ik denk dat FC Volendam mij ook niet zo kon kopen van FC Emmen, dus dat was eigenlijk geen optie."

FC Volendam informeerde in de winterstop naar Volendammer Jari Vlak - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52