Ga naar Content

Scorende Witte Leeuw Danzell Gravenberch verlaat per brancard het veld: "Niet gerust"

Een avond van twee uitersten voor Danzell Gravenberch. Na een klein kwartier spelen zet de spits Telstar op voorsprong tegen ADO Den Haag, maar even later moet hij geblesseerd naar de kant. "Ik sta hier niet met een gerust gevoel", zegt de aanvaller na de 3-1 zege. 

Een dubbel gevoel bij Telstar-spits Danzell Gravenberch na de winst op ADO Den Haag - NH Nieuws

"Na een kopduel landde ik verkeerd en kreeg ik last van mijn knie", laat Danzell Gravenberch weten over de opgelopen blessure. Wel scoorde de aanvaller uit Amsterdam tegen ADO Den Haag zijn derde treffer van het seizoen. "Het maakte veel los, ik was hier al een tijdje naar op zoek."

Feestje op de tribunes

De ruime overwinning zorgde voor een feestelijke sfeer op de tribunes in Velsen-Zuid. De goede prestaties van de laatste tijd doen veel met de supporters van Telstar en dat viel trainer Ulrich Landvreugd ook op. "Ik denk dat we het publiek vermaakt hebben met aantrekkelijk en attractief voetbal."

Telstar-trainer Ulrich Landvreugd ziet veel vreugde bij de supporters op de tribunes - NH Nieuws

Ondanks de overwinning blijft Telstar achttiende op de ranglijst, maar in de vierde periode zijn de Witte Leeuwen uitstekend begonnen met drie punten uit één duel. Volgende week zaterdag gaat Telstar op bezoek bij SC Cambuur in Leeuwarden. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52