Ga naar Content

Sonny Silooy in De Aftrap: "Ajax en De Toppers in de Arena, dat wordt toch gezellig?"

In De Aftrap discussiëren ESPN-presentator Pascal Kamperman en oud-Ajacied Sonny Silooy uitgebreid over de sportieve crisis bij Ajax. Als het tegenzit moet Ajax eind mei de play-offs in om Europees voetbal te halen. Alleen is de ArenA dan al in gebruik voor twee concerten van De Toppers. Wat Silooy betreft geen enkel probleem. "Dat wordt toch gezellig?"   

Sonny Silooy in De Aftrap - Foto: NH Sport

Silooy vindt dat mensen niet te ver op de zaken vooruit moeten lopen. Het is immers nog lang niet zeker dat Ajax de play-offs ingaat. Kamperman is het daar niet mee eens: "Het is wel een reëel scenario." 

"Ron Jans zou het prima kunnen, maar ik denk dat de club Ajax niet met een type als Ron Jans kan omgaan"  

ESPN-presentator Pascal Kamperman

Beide tafelgasten reageren ook verschillend op de suggestie om Ron Jans naar voren te schuiven als toekomstig trainer van Ajax. "Hij heeft het goed gedaan bij andere clubs, maar Ajax is totaal een andere club", aldus Silooy. Kamperman: "Ron Jans zou het prima kunnen, maar ik denk dat de club Ajax niet met een type als Ron Jans kan omgaan."  

Kratje Trap

In De Aftrap valt de beslissing wie de derde periode wint van Kratje Trap. Het jongensteam Onder 14 jaar van RKAV Volendam is de laatste ploeg die gaat proberen om VVH/Velserbroek van de eerste plek af te stoten.  

Wil je de hele uitzending van De Aftrap zien? Klik dan op de video hieronder. 

De Aftrap van vrijdag 1 maart met Sonny Silooy en Pascal Kamperman - NH Sport/Edward Dekker

Op tv zie je De Aftrap elke vrijdag om 17.10 uur en daarna volgt elk uur de herhaling. Volgende week zijn de gasten: voormalig sportpresentator Jack van Gelder en RKAV Volendam-trainer Berry Smit. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52