Ga naar Content

Ineens valt alles op z'n plek bij winnend Telstar: "Ze ogen een stuk vrijer"

Een bijna foutloze wedstrijd legde Telstar op de mat tegen Jong Ajax. De ploeg van trainer Uli Landvreugd won met 0-3 op De Toekomst. Het slotstuk was een fenomenale treffer van Youssef El Kachati, die vanaf veertig meter raak schoot.

Telstar-aanvaller Youssef El Kachati na zijn wereldgoal tegen Jong Ajax - NH Sport / Stephan Brandhorst

Hij hikte tot aan de winterstop tegen zijn eerste doelpunt in het shirt van Telstar aan. Youssef El Kachati, had iedereen gewaarschuwd: "Als die eerste valt, ben ik los." Dat blijkt waar te zijn, want in de laatste vier wedstrijden, was de spits die overkwam van Quick Boys vier keer trefzeker.

Met Uli Landvreugd en Anthony Correia aan het roer pakte Telstar liefst zeven punten in drie wedstrijden. Hoewel het duo ogenschijnlijk weinig veranderingen doorvoert, lijkt het elftal wel een boost te hebben gekregen. "Ze ogen een stuk vrijer", zegt Landvreugd over zijn selectie.

Tekst loopt verder onder de video.

Een glimlachende Uli Landvreugd na de simpele zege van zijn Telstar - NH Sport / Stephan Brandhorst

Dankzij de overwinning neemt Telstar afstand van de gedeelde laatste plaats. Komende vrijdag ontvangen de Velsenaren koploper Roda JC in eigen huis. Dat duel begint vanaf 20.00 uur en kun je live volgen via NH Sport op NH Radio. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52