Ga naar Content

Live NH Sport: Telstar hoopt op schokeffect tegen Helmond Sport

Maakt het ontslag van trainer Mike Snoei bij Telstar iets los? Vanavond spelen de Velsenaren onder leiding van Uli Landvreugd en Anthony Correia in eigen stadion tegen Helmond Sport. Of er sprake is van een schokeffect kun je vanaf 19.00 uur live volgen in de radio-uitzending van NH Sport.  

Technische staf Telstar met Ulrich Landvreugd en Anthony Correia - Foto: PRO SHOTS / Sonny Lensen

Twee weken geleden zat het trainersduo ook al zonder Snoei op de bank tegen FC Den Bosch. Die wedstrijd eindigde in 0-0 en de hoofdtrainer zat die avond ziek thuis. Afgelopen week kreeg Snoei zijn ontslag na de ontluisterende 6-1 nederlaag in Maastricht tegen MVV

"Je merkt wel dat er wat gebeurd is in de groep"

Telstar-speler Tom Overtoom

"Je merkt wel dat er wat gebeurd is in de groep", zei middenvelder Tom Overtoom gisteren bij de laatste training. "De trainer is ontslagen en iedereen voelt zich wel klein beetje verantwoordelijk." Landvreugd zei dat hij vooral het lef en de bravoure terug wil krijgen bij zijn spelers die inmiddels negen wedstrijden op rij niet meer wisten te winnen. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Tom Overtoom (r) en Jayden Turfkruier. - Foto: Pro Shots / Jules van Iperen

Telstar staat op de laatste plaats in de eerste divisie en treft met Helmond Sport de nummer veertien van de ranglijst. Eerder dit seizoen verloor Telstar met 1-0 van de Brabanders. Uiteraard scoorde Martijn Kaars. De Monnickendammer is met zeventien treffers topscorer van de eerste divisie en verantwoordelijk voor de helft van alle doelpunten die Helmond Sport dit seizoen in de competitie maakte.  

Apau geschorst

Telstar mist nog altijd de aan zijn knie geblesseerde Zakaria Eddahchouri. Ook achterin ontbreekt een steunpilaar: aanvoerder Mitch Apau ontving vorige week zijn vijfde gele kaart en is voor één wedstrijd geschorst.

 Tekst gaat verder onder de video.

Voorbeschouwing Telstar - Helmond Sport - NH Sport/Christian Marck

De aftrap van Telstar - Helmond Sport is vanavond om 20.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijd krijg je van Erik-Jan Brinkman en Frank van der Meijden. NH Sport begint om 19.00 uur. Presentatie: Robbert van den Heuvel. 

Lees ook