Ga naar Content

Jeroen (38) uit Den Helder na maandenlange vermissing terecht

De 38-jarige man uit Den Helder die sinds 1 september spoorloos was, is gevonden. Dat laat zijn begeleider weten aan NH. Jeroen werd voor het laatst gezien in zijn woonplaats, waarna er meerdere zoekacties op poten werden gezet. Het is niet bekend hoe hij eraan toe is. 

Foto: Inter Visual Studio

De man verdween in september totaal onverwacht, ondanks dat hij volgens zijn omgeving wel goed in zijn vel zat. Er waren geen signalen dat er iets aan de hand was. Hij vertrok destijds mogelijk richting het duingebied, waar met tientallen vrijwilligers hard naar hem werd gezocht.

Ondanks de grote zoekacties in de Helderse duinen en Callantsoog werd hij niet gevonden. Bureau NH schonk ook aandacht aan de vermissingszaak. Er kwamen een aantal tips binnen, maar dat leverde niets op. 

Waar Jeroen al die tijd geweest is, is niet duidelijk. De begeleider van Reakt, een dagbesteding waar de man vaak kwam, kan daar in verband met zijn privacy geen uitspraken over doen. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.