Ga naar Content

Jakob Klompien vertrekt na vier jaar als RvC-voorzitter bij Telstar

Jakob Klompien stopt als voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Telstar. Hij legt zijn taken neer, omdat hij dezelfde functie kan bekleden bij FC Groningen. Klompien zat sinds 1 september 2019 in de RvC van de Witte Leeuwen. 

Telstar-stadion - Foto: NH Sport/Edward Dekker

Klompien was bankier bij Rabobank en kende daardoor de IJmond goed. Volgens Telstar heeft de Groninger een positieve bijdrage gehad in lastige periode zoals de coronaperiode. 

"Telstar en FC Groningen zitten beiden diep in mijn hart", begint Klompien over zijn afscheid. "Met het vertrek naar FC Groningen verandert dat zeker niet. Na zo’n tien jaar bij Telstar te hebben rondgelopen en vanaf 2019 als RvC-voorzitter. Het persoonlijke beroep op mij van mijn tweede voetballiefde trekt mij meer, vooral omdat ik op een steenworp afstand van de Euroborg woon."

"De geweldige sfeer in de RvC en in de businessclub in al die jaren, het nauw mogen samenwerken met directeuren Pieter de Waard en Leon Anokkée en vele memorabele wedstrijden koester ik voor altijd", sluit Klompien af. 

Tekst gaat verder onder de X-post.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

 "We zijn Jakob veel dank verschuldigd voor zijn vele, vrijwillige, uren die hij in onze club heeft gestopt. De vergaderingen werden beheerst en professioneel door hem geleid en hij bewaakte altijd de noodzakelijke processen om te zorgen voor goede besluitvorming", vat Bart Mendel, een ander RvC-lid samen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52