Ga naar Content

Emotioneel afscheid van zusjes Cécile en Livia: klasgenootjes vormen erehaag na dienst

Hilversum heeft op emotionele wijze afscheid genomen van de zusjes Cécile (14) en Livia (12). Zij kwamen begin december om het leven bij een aanrijding met een spookrijder. Na de besloten afscheidsdienst in Schouwburg Gooiland vormden (oud)-klasgenoten een erehaag voor de zusjes. 

Hilversum neemt afscheid van zusjes Cécile en Livia - NH Nieuws

De Hilversumse zusjes kwamen begin december om het leven toen de auto waar ze in zaten in botsing kwam met een spookrijder op de A1 bij knooppunt Hoevelaken. De spookrijder, een 19-jarige Roemeen, kwam bij de botsing ook om het leven.

In de auto zaten ook de ouders van de meisjes, Roelien en Luuc. Zij raakten bij het ongeluk ernstig gewond, maar waren wel aanwezig bij de afscheidsdienst. Via de stichting Namens de Familie, die de ouders en andere nabestaanden bijstaat, laten ze het volgende weten: "Hoewel ons verdriet alles overstijgend is, putten we troost uit de enorme belangstelling en steun die we afgelopen periode hebben ervaren. Ons gemis en verdriet gaan nooit over. Onze onmetelijke liefde voor Cécile en Livia blijft altijd."

Lees ook