Ga naar Content

Werkloze trainer Reinier Robbemond in De Aftrap: "Het is thuis nu één grote bende"

Uiteraard veel aandacht voor de situatie bij FC Volendam in De Aftrap, maar ook een clubloze trainer aan het woord. Reinier Robbemond werd onlangs op straat gezet door Willem II en is nu zoekende naar een nieuwe baan. Op de vraag of zijn vrouw het leuk vindt dat hij nu veel thuis is, grapt Robbemond: "Geen commentaar, haha."

De Aftrap van vrijdag 1 december met Reinier Robbemond en Henk de Boer - NH Sport/Edward Dekker

Robbemond werd begin september ontslagen bij de Tilburgers en zit sinds die tijd thuis. "Ik hoor regelmatig: ga alsjeblieft weer aan het werk", zegt de Heerhugowaarder. Nu heeft hij tijd om te klussen in huis en is hij druk bezig in de badkamer. "Het is nu één grote bende."

Ook Henk de Boer schuift aan in De Aftrap. Als woordvoerder van de Hekside Maffia, de 'harde kern' van FC Volendam, zoomt hij in op het sentiment dat speelt bij de club. "Het is een erg complexe situatie met twee waarheden, alleen is er een verschil in visie."

Kratje Trap

In de rubriek Kratje Trap doet het veteranenteam (45+) van TOG uit Amsterdam mee. Mocht jij je team willen aanmelden voor Kratje Trap, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Wil je de hele uitzending van De Aftrap zien, klik dan op de video. Op tv kun je De Aftrap elke vrijdag vanaf 17.10 uur bij NH Sport. Daarna volgt elk uur de herhaling.

Lees ook