Ga naar Content

F-Side eist vertrek Maurice Steijn: "Liever zonder trainer dan met jou naar Brighton"

De F-Side, de harde kern van Ajax, heeft in een statement het vertrek van Maurice Steijn geëist. De groep fanatieke fans houden de coach verantwoordelijk voor de dramatische resultaten dit seizoen.

De F-Side heeft in een statement op social media het vertrek van Ajax-trainer Maurice Steijn geëist - Foto: ANP

Ajax staat momenteel op de 17e plaats in de eredivisie. Gistermiddag verloor de club op een bizarre manier van FC Utrecht. Het was de vierde nederlaag op rij voor de Amsterdammers. 

Afscheid

"Steijn, tijd om afscheid te nemen!", begint het statement van de supporters op sociale media. "We gaan liever zonder een trainer naar Brighton dan met jou. Je hebt voldoende tijd gehad om met deze selectie betere resultaten te behalen."

"Op dit moment staan we 17e in de eredivisie. Ajax-onwaardig, zelfs met deze spelers waarvan veertien internationals hoor je niet op de 17e plek te staan. Dus Maurice, houd de eer aan jezelf en ga! Onze steun heb je niet meer."

Advies voor directie

De supporters geven de directie van Ajax een advies. "Mocht Maurice niet zelf opstappen verzoeken wij de RvC (Raad van Commissarissen, red.) & directie van Ajax om niet dezelfde fout te maken als vorig jaar en dus niet te lang te wachten met het nemen van een beslissing." 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook