Ga naar Content

Mike Snoei baalt van gemiste kansen, ondanks winst: "Elk foutje kan dan dodelijk zijn"

Telstar won vanavond voor de tweede keer dit seizoen een thuiswedstrijd door een late goal van Quinten van den Heerik tegen MVV: 2-1. Het ging in de slotfase nog bijna mis, zag ook trainer Mike Snoei. "We speelden zó sterk, dan maak je het jezelf onnodig moeilijk door niet vaker te scoren."

Telstar-trainer Mike Snoei over de wedstrijd tegen MVV. - NH Sport / Milton Pus

Een ware plaaggeest voor MVV was Zakaria Eddahchouri. "Hij ontwikkelt zich fantastisch. Zakaria gaf Özgür Aktaş een vervelende avond. Als het zo lang 1-0 blijft, kan ieder foutje fataal worden."

"Joey (Houweling) redde ons nog op het laatste moment", vervolgt Snoei. "Zo'n wedstrijd moet je eerder beslissen, maar van de strijdlust kan ik wel genieten."

Het verhaal van Lassana Faye bij Telstar lijkt klaar - Foto: Pro Shots

Faye ontbrak opnieuw

Na afloop ging Snoei ook in op de situatie rondom Lassana Faye, de verdediger ontbrak tegen MVV al voor de vierde keer. "Hij heeft het zwaar bij Telstar. Die jongen heeft een enorm verwachtingspatroon, maar op een gegeven moment is je krediet op. Hij had moeite met zijn nieuwe rol (op de bank en niet bij de selectie)."

Volgens Snoei is hij niet uit de selectie gegooid, maar wordt het wel 'een erg lastig verhaal' voor Faye. 

Koswal

Devon Koswal maakte zijn basisdebuut voor Telstar na drie invalbeurten. "Het is fijn dat ik in de basis mocht starten en extra lekker als je de zege zo over de streep trekt. Ik had vooral een opgelucht gevoel door deze basisplaats. Gelukkig kreeg ik vandaag de kans, dat is fijn. Ik hoopte op een volledige wedstrijd, maar dit is ook fijn."

Devon Koswal maakte zijn basisdebuut tegen MVV - NH Sport / Milton Pus

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52