Ga naar Content

FC Volendam houdt kaken op elkaar over transfers: "Jasper is geen afhaalchinees"

Bij FC Volendam draait op dit moment de geruchtenmolen overuren. Zo wordt Carel Eiting al langer nadrukkelijk in verband gebracht met FC Twente en staat Xavier Mbuyamba in de belangstelling van het Italiaanse Sampdoria. Daarnaast schijnt de club bezig te zijn met het zowel het huren van spits Garang Kuol van Newcastle als Chelsea-talent Tino Anjorin. 

Matthias Kohler: "Hopelijk kunnen we de komende weken nog wat aanwinsten presenteren" - NH Sport/Frank van der Meijden

Zowel technisch directeur Jasper van Leeuwen als hoofdtrainer Matthias Kohler laten vrijwel niets los als het gaat over de perikelen op de transfermarkt. "Ik ga daar niets over zeggen. Dat houden we intern. Daarmee creëer ik verkeerde verwachtingen", reageert Kohler op de vraag over eventuele gewenste versterkingen. "Jasper (van Leeuwen, red.) is geen afhaalchinees. Zo werkt het natuurlijk niet. We zijn continu in uitwisseling met elkaar. Dan gaat het vooral over de kracht van het team."

"Hij is een top professional, hij is gefocust en hij is een speler van ons"

FC Volendam-trainer Matthias Kohler over Carel Eiting

De kersverse hoofdtrainer van FC Volendam gaat ook in op de kwestie Carel Eiting. De door FC Twente begeerde middenvelder deed een helft mee in de oefenwedstrijd tegen PAS Lamia. "Ik beleef Carel als heel professioneel. Hij is bezig met zichzelf, met het team en hij draait een ideale voorbereiding. Hij is een top professional, hij is gefocust en hij is een speler van ons", aldus Kohler over zijn aanvoerder. 

Matthias Kohler: "Carel Eiting is een top professional en gefocust op FC Volendam" - NH Sport/Frank van der Meijden

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52