Ga naar Content

Das pech, voortent weg! Veel schade bij Pettense camping: "Alles ist kaput"

We kunnen inmiddels weer veilig over straat, maar veel campinggasten van recreatiepark de Watersnip in Petten zaten vanmorgen met zwetende handjes te wachten of storm Poly ook schade zou aanrichten bij hun tent of caravan. Met een paar extra spanbanden of grote haringen heeft een aantal het overleefd, maar vooral veel voortenten van caravans liggen inmiddels plat op de grond. 

De voortent van dit Duitse stel heeft het niet overleefd - Foto: NH Media / Kelly Blok

"Ik moet nu snel naar de receptie, want er ligt een boom op mijn tent", vertelt een campinggast als hij vervolgens weer met een sprintje richting de ingang rent. Alle campinggasten zijn ongedeerd gebleven, maar er is door de harde windvlagen en regen wel veel materiële schade op de camping. 

Even genieten van de vakantie zat er daarom voor veel mensen vandaag even niet in. "Ik ben nu alweer een nieuwe voortent aan het bestellen", vertelt een man die naast zijn totaal verwoeste voortent staat. "Maar het zijn gelukkig maar spullen", vervolgt hij. 

NH Nieuws bracht een bezoekje aan de campinggasten die na de middag weer hun tent of caravan uit durfden te komen om de schade te bekijken. Dit is in onderstaande video te zien. 

Veel schade door storm Poly bij camping in Petten - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]