Ga naar Content

Leegloop bij Groen Geel houdt aan; ook Hoekstra vertrekt

Stijn Hoekstra is de volgende speler die vertrekt bij Groen Geel. Hij is de nieuwste naam in een lange lijst van spelers en speelsters die volgend jaar ergens anders korfballen dan in Wormer. Hoekstra keert terug bij AW.DTV uit Amsterdam. 

Stijn Hoekstra namens Groen Geel tegen HKC - Foto: Orange Pictures

De 31-jarige Hoekstra speelde vier seizoenen voor Groen Geel en had de afgelopen twee jaar een belangrijke rol in de handhaving van de club in de Korfbal League. Van 2015 tot 2017 speelde Hoekstra al voor AW.DTV. Hoekstra zal niet helemaal de deur achter zich dicht gooien in Wormer. Hij maakt komend seizoen onderdeel uit van de trainersstaf van de B1 van Groen Geel. 

Leegloop

Het vertrek van Hoekstra is voor Groen Geel een hard gelag. Hoekstra is na Kevin Dik, Carlo de Vries, Terrenc Griemink, Lisanne de Bruin, Fenna Jagtman, Scott De Decker en Lindsy Krop alweer de achtste speler die zijn heil ergens anders gaat zoeken. Daar tegenover staat wel de komst van Pjotr Kim van ZKV en Kiko Weenink van KZ.

Groen Geel bleef afgelopen seizoen ternauwernood in de Korfbal League. De ploeg overleefde de play-downwedstrijden met Dalto en is komend seizoen dus weer actief op het hoogste niveau. In het nieuwe jaargang wordt Groen Geel geleid door het nieuwe trainersduo Mady Tims en Chris Beuk. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook