Ga naar Content

Ajax verlengt met Dave Vos en verhuurt Youri Baas aan NEC

Ajax gaat nog twee jaar langer door met Dave Vos. De oude verbintenis liep deze zomer af en dat betekent dat de trainer van Jong Ajax nu vast ligt tot de zomer van 2025. Verder verhuren de Amsterdammers Youri Baas aan NEC.

Jong Ajax-trainer Dave Vos - Foto: Orange Pictures

Op het moment dat John Heitinga de ontslagen Alfred Schreuder verving bij de Amsterdamse hoofdmacht, contracteerde Ajax Dave Vos voor de rol van eindverantwoordelijke bij Jong Ajax. Onder leiding van Vos eindigde Jong Ajax als dertiende in de eerste divisie. 

Rangers FC

Vos werkte eerder in z'n loopbaan al tien jaar als jeugdtrainer bij Ajax. Vervolgens vertrok hij in 2021 naar Rangers FC om Giovanni van Bronckhorst te assisteren. 

Tekst loopt door onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.
Binnen de technische staf van Jong Ajax krijgt Vos assistentie van Yuri Rose. De oud-speler van FC Volendam schuift door vanuit Ajax onder 17. Verder verlengde keeperstrainer Erik Heijblok ook zijn contract.

Youri Baas

Dan nog meer nieuws uit Amsterdam. Het ziet er naar uit Youri Baas wordt verhuurd aan NEC volgens Voetbal International. De linksback kwam afgelopen seizoen tot zes competitiewedstrijden en speelde drie Europese duels. Het contract van Baas in Amsterdam loopt nog door tot 2026.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52