Ga naar Content

Michael Dingsdag stapt over en verkiest Jong Volendam boven Telstar

Michael Dingsdag is de nieuwe trainer van Jong FC Volendam. Hij volgt Kiki Musampa op die afgelopen seizoen met de talenten uit de tweede divisie degradeerde. Dat heeft de eredivisionist vanmorgen bekend gemaakt.

Michael Dingsdag - Foto: Pro Shots/Marcel van Dorst

Daarmee verruilt de 40-jarige Dingsdag Telstar voor FC Volendam. In Velsen-Zuid was de oud-profvoetballer twee seizoenen werkzaam als assistent van achtereenvolgens de hoofdtrainers Andries Jonker en Mike Snoei. Verder had hij Telstar Onder 21 jaar onder zijn hoede. Eerder was de geboren Amsterdammer jeugdtrainer bij NAC Breda. Het is nog niet bekend wie de taken van Dingsdag bij Telstar overneemt.

Regillio Simons

Regillio Simons gaat Dingsdag assisteren. De vader van PSV-er Xavi Simons werkte tussen 2013 en 2017 in de jeugdopleiding van Ajax en was bij diverse amateurteams als trainer actief. Simons, 49 jaar en eveneens oud-prof, neemt de taken van Harry Zuurveld over.

Door de degradatie uit de tweede divisie komt Jong FC Volendam komend seizoen uit in de beloftencompetitie. 

Afgelopen seizoen speelde presentator Erik-Jan Brinkman in voetbal talkshow De Aftrap een spelletje Raak de Vlag met Michael Dingsdag. Check onderstaande video hoe dat afliep.

Raak de Vlag met Michael Dingsdag - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52