Ga naar Content

Twijfelaar Glynor Plet zinspeelt op Telstar-einde "Mijn gevoel zegt dat ik andere dingen moet doen"

Aan het tijdperk van Glynor Plet bij Telstar lijkt een einde te komen. De spits van de Witte Leeuwen twijfelt zeer of hij na de zomer in Velsen-Zuid blijft. "Eerlijk gezegd denk ik eraan om ermee te stoppen hier", zegt de 36-jarige aanvaller. "Mijn gevoel zegt dat ik andere dingen moet gaan doen."

Telstar-legende Glynor Plet heeft laatste wedstrijd mogelijk al gespeeld - NH Sport / Stephan Brandhorst

Onlangs kreeg Plet, net als vorig jaar, een ontslagbrief op de mat met de mededeling dat zijn aflopende contract niet zou worden verlengd. De bal lag volgens de club bij de spits, maar nu lijkt hij er toch uit te zijn. "Ik ga eerst nog op vakantie en er nog even over nadenken. Ik kan het dus nog niet uitspreken en het kan nog omdraaien."

Vorige week vertelde Plet dat de kans nog fifty-fifty is, maar inmiddels lijkt het sentiment omgeslagen. "Het is lastig om dat in procenten uit te drukken, maar ik ga alles op een rijtje zetten en het zal de komende tijd wel duidelijk worden", aldus de spits die voor het duel met NAC Breda (2-1 winst) in het zonnetje werd gezet nadat hij topscorer aller tijden in de competitie werd vorige week.

Tekst gaat verder onder de foto.

Glynor Plet werd geëerd voor de wedstrijd - Foto: Pro Shots / Sonny Lensen

Plet speelde vanavond zijn 200ste wedstrijd in dienst van Telstar, maar het is nog maar zeer de vraag of hij ooit nog het witte shirt van de Velsenaren aantrekt. De 36-jarige spits is bezig aan zijn tweede periode bij de Witte Leeuwen. Hij was eerst van 2008-2010 actief in Velsen-Zuid en dwong een transfer af naar Heracles Almelo. De clubtopscorer in competitieverband kwam in 2019 terug en was het scoren nog niet verleerd.

Lees ook