Ga naar Content

AZ-fans druppelen Londen binnen voor halve finale: "Heb m'n auto in de prak gereden"

Londen zal worden overspoeld door bijna 3.000 AZ-fans voor de wedstrijd tegen West Ham United. Het gros van de supporters reist morgen pas af naar de Engelse hoofdstad, maar enkelingen hebben al eerder de oversteek gemaakt. 

AZ-fans komen aan in Londen - NH Sport / Stephan Brandhorst

Een groepje fans was vanochtend al in de stad. Robin Hink reisde samen met zijn zoon af naar de Engelse hoofdstad. "Dit heb ik voor mijn verjaardag gekregen", zegt zijn zoon, die onlangs zijn negende verjaardag vierde. "Dus ik ga voor het eerst naar zo'n grote uitwedstrijd."

Indrukwekkend

Roan Siebring is al een aantal dagen in Londen. Hij besloot in september om een voetbaltripje te maken en was er al het hele weekend. Hij zag West Ham United op zondag met 1-0 winnen van Manchester United. "Het was wel vrij indrukwekkend", zegt Roan over het stadion dat plek biedt aan 62.000 toeschouwers.

Het duel tussen West Ham United en AZ begint morgenavond om 21.00 uur. NH Sport is aanwezig in Londen en houdt je middels meerdere artikelen, video's en een liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen voor, tijdens en na het duel. 

Lees ook