Ga naar Content

Furieuze Mike Snoei fileert falende scheidsrechter: "Hij kwam in de kleedkamer"

Mike Snoei was des duivels na de nederlaag bij ADO Den Haag (3-1). De trainer van Telstar maakte gehakt van de arbitrage, die volgens hem verantwoordelijk was voor het omdraaien van de wedstrijd. "Ik word er heel erg moe van", foetert Snoei.

Mike Snoei furieus: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt" - NH Sport / Stephan Brandhorst

In de eerste helft kwam Telstar via David Min op een verdiende voorsprong. Er leek voor de Witte Leeuwen geen vuiltje aan de lucht, maar na de pauze draaide ADO Den Haag de wedstrijd volledig om. "Ik heb nog nooit een scheidsrechter in de kleedkamer bij ons gezien, maar hij kwam zijn excuses aanbieden."

Volgens Snoei was dat te danken aan de scheidsrechter, die in zijn ogen meerdere keren de fout in ging.  "Özgür Aktas heeft op twee plaatsen zijn neus gebroken, maar Xander Severina kreeg daar slechts geel voor. Voorafgaand aan de strafschop van ADO Den Haag, toen Severina alleen op Ronald Koeman Jr. afging, stond de aanvaller ruim buitenspel."

Tekst loopt door onder de video.

Snoei: "Wrijf het er maar in" - NH Sport / Stephan Brandhorst

Het was voor keeper Ronald Koeman Jr. ook een ongelukkige avond. In de tweede helft moest hij drie keer de bal uit het net vissen. Bij de eerste vrije trap van Titouan Thomas stond hij verstijfd te kijken. "Ik heb hem alleen gehoord", zegt Koeman Jr. Bij de doorgebroken Severina trok hij aan de noodrem, waarna Thomas Verheydt de strafschop verzilverde. "Hij is slim, waardoor hij valt."

Ronald Koeman jr.: "Helemaal van mijn à-propos" - NH Sport / Stephan Brandhorst

Lees ook