Ga naar Content

Telstar heeft grens van 55 punten heilig verklaard: "We zijn op de goede weg"

Telstar speelt vanavond tegen ADO Den Haag. Twee ploegen die dit jaar weinig scoren, maar Telstar-trainer Mike Snoei is op zijn hoede. "Afwachten met wie ze komen, maar als ik zie wie ze aan boord hebben; Thomas Verheydt, Joey Sleegers, Ricardo Kishna en Joël Zwarts. Dat zijn jongens die eerder veel goals hebben gemaakt. ADO moet je dus in de gaten houden", aldus Snoei.

Mike Snoei over ADO Den Haag - NH Nieuws

"Ik denk dat ze een prima ploeg hebben. Onder Dick Advocaat zijn ze omhoog gekropen. In Den Haag tegen ADO spelen blijft ontzettend lastig", blikt Snoei vooruit. Eerder dit seizoen bleven de Witte Leeuwen steken op een doelpuntloos gelijkspel.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Telstar is vrijdagavond live te horen bij NH Sport. De radio-uitzending begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De verslaggevers zijn Stephan Brandhorst en Frank van der Meijden. De presentator is Robbert van den Heuvel.  

Telstar staat op een keurige negende plaats in de eerste divisie. De Noord-Hollanders zijn nog volop in de race voor de play-offs en denken te weten hoeveel punten daarvoor nodig zijn. "Wij hebben maar één doel en dat is met deze groep de play-offs halen. Daar hebben wij ongeveer 55 punten voor nodig. Wij moeten dus nog aan de bak", aldus Snoei. Telstar heeft nu 43 punten uit 30 duels.

Tekst loopt door onder de video.

Mike Snoei over het grote doel van Telstar: play offs - NH Nieuws

"Een belangrijke wedstrijd. Als wij winnen kunnen wij afstand van ze nemen. Wij hebben uitgesproken dat wij voor de play-offs gaan en gaan er dus heen om te winnen", vertelt aanvaller Glynor Plet, die te horen heeft gekregen dat zijn contract formeel is opgezegd.

Tekst loopt door onder de video.

Glynor Plet over de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag - NH Nieuws

Of Plet gaat starten is nog niet bekend. De 36-jarige voetballer is dit seizoen niet altijd een basisspeler. "Ik heb soms overleg met de trainer. Het hangt van de wedstrijd af en soms heeft het te maken met fitheid. Ik moet ook zeggen dat de andere spitsen het soms goed doen", aldus Plet.

Bij de Velsenaren ontbreken Koen Blommestijn, Cain Seedorf en DJ Buffonge. Christos Giousis is nog geschorst.

Lees ook